Babysång

i Skara domkyrka

Sång, dans, lek, rytmer, gemenskap, andakt, skratt, fika...
Babysången medverkar till att stimulera och utveckla barnens alla sinnen och är en musikalisk och lekfull upplevelse som ger en stund av närhet mellan dig och ditt barn.

Vi träffas i domkyrkan 8 gånger under hösten och sjunger och dansar tillsammans med andra bebisar och deras föräldrar.
Rytmiska barnsånger, klassiska barnvisor och rörelsesånger blandas med psalmer och andliga barnvisor. Sångstunden avslutas med en stilla stund med ljuständning och andakt innan fikastunden.

Babysången är för barn från 2 månader till 1 år tillsammans med vuxen. För att det ska bli en lugn och skön samling för bebisarna kan vi tyvärr inte ta emot storasyskon.

Ledare är Tina Hjortlinger, pedagog och Åsa Nyberg, musiker.
Kontakta oss gärna om du har frågor! Se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Hösten 2019 startar babysången tisdag 22 oktober kl. 13.00.
Anmälan senast fredag 18 oktober till Tina Hjortlinger, se kontaktuppgifter nedan. Babysången är avgiftsfri.
Varmt välkommen!

Babysång i Skara domkyrka