Babysång

i Skara domkyrka

Sång, dans, lek, rytmer, gemenskap, andakt, skratt, fika...
Rytmiska barnsånger blandas med psalmer och andliga barnvisor. Sångstunden avslutas med en stilla stund med ljuständning och andakt innan fikastunden.

Babysången medverkar till att stimulera och utveckla barnens alla sinnen och är en musikalisk och lekfull upplevelse som ger en stund av närhet mellan dig och ditt barn.

Babysången är för barn 2-9 månader tillsammans med vuxen. För att det ska bli en lugn och skön samling för bebisarna kan vi tyvärr inte ta emot storasyskon.

Ledare är Tina Hjortlinger, pedagog och Åsa Nyberg, musiker.

Hösten 2018 träffas vi tio tisdagar kl. 13.00-14.00 i Skara domkyrka med start tisdag 18 september.

Anmälan senast fredag 14 september till Tina Hjortlinger, se kontaktuppgifter nedan. Babysången är avgiftsfri.

Välkommen med på babysång!

Kontakt Tina Hjortlinger

tel: 0511-265 27