Nyfiken på körsång?

För mer information kontakta respektive körledare.

Att sjunga i kör är inte bara utvecklande för sångrösten utan kan även tillämpas som friskvård. Hormon frigörs, du får energi och känner dig glad. Längtar du efter att få sjunga tillsammans med andra. Anmäl dig till någon av församlingens körer och börja sjung! 

Alla församlingens körer övar i Skanörs församlingshem.

Skanör-Falsterbo vokalensemble
Måndagar kl 19.15–21.30

Detta är kören för dig som är van körsångare, har god notläsningsförmåga och ett särskilt intresse för att sjunga a capella. Repertoaren sträcker sig från tidigt 1500-tal fram till våra dagar. Kören medverkar i gudstjänster och konserter. Nivån är avancerad.
Kontakta körledare Peter Sjunnesson för att boka en provsjungning.

Skanör-Falsterbo Motettkör 
Tisdagar kl 18.30 - 20.15 

Detta är en kör både för den erfarne och för dig som inte läser noter så väl, men som är beredd att arbeta hårt för att utveckla dina vokala resurser. Vi sjunger 3-4stämmig repertoar från världens alla hörn och olika genrer. Kören medverkar i gudstjänster och konserter.
Körledare är Per Engström.

Pop & Gospelkören Embrace
Torsdagar kl 19.00-21.15

Embrace håller en hög ambitionsnivå och sjunger musik från många olika genrer. Kören arbetar med aktivt med olika sceniska uttryck och koreografi.
Kören riktar sig till dig som har sångvana sedan tidigare, som gillar högt övningstempo och som vill sjunga i en kör med hög motivation. Ålder från 20 år och uppåt. Kontakta körledare Frida Johansson för att boka en provsjungning. 

Barn- och Ungdomskörer 

I barn- och ungdomskörerna sjunger vi musik i många olika stilar och genrer och jobbar med att upptäcka och utveckla våra röster. Är du med i kören får du sjunga på gudstjänster och konserter. Körledare är Frida Johansson.

Vox kids 

Tisdagar kl.16.00–16.45 för barn i åldrarna 6-8 år.

Nova

Tisdagar kl.17.00–18.00 för barn i åldrarna 9-11 år.

Voices of soul

Onsdagar 16.30-17.30 ungdomar i åldrarna ca 11- ca 17år

Anmälan till barn och ungdomskörerna görs här.