Nyfiken på körsång?

För mer information kontakta respektive körledare.

Skanör-Falsterbo Vokalensemble
Måndagar kl 19.15–21.15 i Skanörs församlingshus

Detta är kören för Dig som är en van körsångare med god notläsningsförmåga och ett särskilt intresse för att sjunga acapella. Repertoaren sträcker sig från tidigt 1500-tal fram till våra dagar. Kören medverkar i gudstjänster och konserterar, nivån är avancerad.

För provsjungning kontakta organist och körledare Peter Sjunnesson.

Skanör-Falsterbo Motettkör
Tisdagar kl 18.30 - 20.15 i Skanörs församlingshus

Detta är en kör både för den erfarne och för dig som inte läser noter så väl, men som är beredd att arbeta hårt för att utveckla dina vokala resurser. Vi sjunger 3-4 stämmig repertoar från världens alla hörn och olika genrer. Kören medverkar i gudstjänster och konserter.

För mer information kontakta organist och körledare Agnes Hulander.

Att sjunga i kör är inte bara utvecklande för sångrösten utan kan även tillämpas som friskvård. Hormon frigörs, du får energi och känner dig glad. Längtar du efter att få sjunga tillsammans med andra. Anmäl dig till någon av församlingens körer och börja sjung!

Barn och Ungdomskörer
Att sjunga är bra för både kropp och själ. Särskilt om man gör det i grupp.
Sugen på att testa?

I barnkören sjunger vi massa rolig musik, tränar på notläsning och jobbar med att upptäcka och utveckla våra röster. Är du med i kören får du sjunga på gudstjänst och konsert ungefär tre gånger per termin.

Är du mellan 6-8 år sker övning i Skanörs församlingshus onsdagar mellan 16.45-17.30.

Är du mellan 9-12 år sker övning i Skanörs församlingshus onsdagar mellan 15.30-16.30.

Ungdomskören

Tisdagar kl.17.30–18.30 för ungdomar i åldrarna 13-20 år i Falsterbo församlingshus.
Kontakta körledare Agnes Hulander för mer information.

Pop&Gospelkören Embrace

Torsdagar kl 19.00 i Falsterbo församlingshus - Embracekören har intagningsstopp just nu. Men kontakta gärna Karolina Larsson för mer information.

Vi sjunger framför allt gospel och pop med stort fokus på personligt uttryck, koreografi och scenisk närvaro.

Kören riktar sig till dig som har sångvana sedan tidigare, som gillar högt övningstempo och som vill sjunga i en kör med stor motivation. Ålder från 20 år och uppåt.

Agnes  Hulander

Agnes Hulander