Nyfiken på körsång?

För mer information kontakta respektive körledare.

Att sjunga i kör är inte bara utvecklande för sångrösten utan kan även tillämpas som friskvård. Hormon frigörs, du får energi och känner dig glad. Längtar du efter att få sjunga tillsammans med andra. Anmäl dig till någon av församlingens körer och börja sjung! Vi följer noggrannt FHM:s rekommendationer gällande Covid-19.

Ny körledare för Mottetkören är Per Engström, Frida Johansson tar över Embracekören och församlingens nya kantor Sara Thuresson leder barn och ungdomskörerna.

Skanör-Falsterbo Vokalensemble - Terminsstart start 13/9
Måndagar kl 19.15–21.15 i Skanörs församlingshus

Detta är kören för Dig som är en van körsångare med god notläsningsförmåga och ett särskilt intresse för att sjunga acapella. Repertoaren sträcker sig från tidigt 1500-tal fram till våra dagar. Kören medverkar i gudstjänster och konserterar, nivån är avancerad.
För provsjungning kontakta organist och körledare Peter Sjunnesson.

Skanör-Falsterbo Motettkör Terminsstart start 21/9
Tisdagar kl 18.30 - 20.15 i Skanörs församlingshus

Detta är en kör både för den erfarne och för dig som inte läser noter så väl, men som är beredd att arbeta hårt för att utveckla dina vokala resurser. Vi sjunger 3-4stämmig repertoar från världens alla hörn och olika genre. Kören medverkar i gudstjänster och konserter.

Organist och körledare Per Engström.
Epost: engstrom.musicdesign@gmail.com

Pop & Gospelkören Embrace Terminsstart start 9/9
Torsdagar kl 19.15 i Skanörs församlingshus

Vi sjunger framför allt gospel och pop med stort fokus på personligt uttryck, koreografi och scenisk närvaro.
Kören riktar sig till dig som har sångvana sedan tidigare, som gillar högt övningstempo och som vill sjunga i en kör med stor motivation. Ålder från 20 år och uppåt.

Körledare Frida Johansson.
Epost: frida.johansson4@svenskakyrkan.se

Barn och Ungdomskörer

Att sjunga är bra för både kropp och själ. Särskilt om man gör det i grupp.
Sugen på att testa?

I barnkören sjunger vi massa rolig musik, tränar på notläsning och jobbar med att upptäcka och utveckla våra röster. Är du med i kören får du sjunga på gudstjänst och konsert ungefär tre gånger per termin.

Barnkörerna
NOVA - start 15/9

Onsdagar kl.15.30–16.15 för barn i åldrarna 9-12 år.

VOX kids - Start 15/9

Onsdagar kl.16.30–17.15 för barn i åldrarna 6-8 år.

Ungdomskören
become -start 14/9

Tisdagar kl.17.30–18.45 för ungdomar i åldrarna 13-20 år.
Falsterbo församlingshus.
Kontakta körledare Sara Thuresson för mer information.

Epost: sara.thuresson@svenskakyrkan.se

Peter Sjunnesson