Någon bär en luciakrona med tända ljus.

Vill du vara med och sjunga i vår luciamanifestation?

Körledare Frida Johansson berättar om årets luciahändelser i församlingen.

Nu när pandemin äntligen har lugnat sig i vårt hörn av världen kommer vi att satsa stort på vår Luciahögtid i församlingen! Har du längtat efter att få sjunga i en Luciakör tillsammans med både vuxna och barn? Då är du hjärtligt välkommen att anmäla dig till årets Luciamanifestation!

Vi kommer att sjunga både traditionella sånger och nyskriven musik där vårt tema för högtiden är Luciamanifestation

”Bryt en tradition”

I församlingen finns ett stort intresse bland vuxna och barn att göra ett Luciatåg. Därför kommer vi kl 20.00 den 13 december att hålla en Luciamanifestation. Manifestationen är en del av Svenska kyrkan Acts kampanj ”Bryt en tradition” och deras arbete för att bryta skadliga traditioner som tvångsäktenskap, könsstympning och andra övergrepp mot flickor.
Det är ett otroligt viktigt arbete och någonting som jag personligen brinner för att bekämpa.

Det kommer att vara fritt inträde men en kollekt kommer att tas upp och ges oavkortat till Act. Här kan ni läsa mer om kampanjen:

I det här Luciatåget är ALLA välkomna oavsett sångvana och ålder. Vi kommer att träffas på onsdagar 17.30-18.30 från vecka 45 och lära oss sångerna. Däremellan kommer det finnas stämfiler att själv öva till.

Anmäl dig till projektkören med hjälp av formuläret nedan.

I år kommer vi alltså att ha tre stycken luciaföreställningar den 13 december. De två första föreställningarna är endast med barnkörerna och den sista med vuxna och barn. Ni som anmäler er här, alltså till projektkören, kommer att vara en del av den tredje föreställningen.

• 17.30 Barnkörerna
  • 19.00 Barnkörerna
  • 20.00 Luciamanifestation blandade åldrar

Repetitionerna sker i Skanörs församlingshem onsdagar 17.30-18.30

Anmäl dig här:

Om du har sjungit i kör innan, vilken stämma sjöng du då?

För och efternamn

Personnummer