Vi söker kyrkomusiker (100%)

35 sångglada barn och ett kreativt arbetslag väntar på dig! Ansök nu.

Skallsjö kyrkas unika ljustorn lyser likt en fyr över bygden och som en påminnelse om det kristna hoppet. Med tanke på det vill Skallsjö församling ta sin utgångspunkt i Johannesevangeliets Jesus ord: ”Jag är världens ljus. Den som följer mig skall inte vandra i mörkret utan ha livets ljus. Joh 8:12”

VI SÖKER NU EN KYRKOMUSIKER 100%

med inriktning barn, familj och ungdom.

35 sångglada barn och ett kreativt arbetslag väntar på dig! Till ditt förfogande får du en 25-stämmig, helmekanisk orgel och flygel i kyrkan, keyboard, trumset, gitarrer och en rad andra instrument.

Vi söker en kreativ och lyhörd musiker som vill arbeta med barn, familj, konfirmand och ungdom och ingå i teamet 0-18 år.

I tjänsten ingår bland annat spel vid gudstjänster och kyrkliga handlingar, planera och utveckla gudstjänst- och musikliv tillsammans med församlingens organist och att leda barn- och ungdomskörer.

I Skallsjö församling är musiken en del i alla de grundläggande uppgifterna och vi ser musiken som ett viktigt verktyg i att kommunicera kyrkans budskap.

VI VILL ATT DU SKA:

- Tycka om att arbeta med barn, familj, konfirmander och ungdomar.
- Vilja vara med och utveckla församlingens verksamhet och gudstjänstliv.
- Vara lyhörd och kreativ.
- Ha lätt för att samarbeta med andra och tycka om att arbeta i team.

Vi ser gärna att du har kantorsexamen eller musikpedagogisk utbildning, spelar flera instrument, och har en vid syn på musik.

Körkort och tillgång till bil underlättar ditt arbete, men är inget krav.

Frågor och mer information:
Kontakta gärna Thomas Lundblad, kyrkoherde
tel 0302-374 33. Se även www.svenskakyrkan.se/skallsjo
Facklig företrädare KMR: Stefan Lindblom 072-247 31 60, stefan.lindblom@kmr.se

Välkommen med din ansökan senast 31/10 till:
Skallsjö församling, Uddaredsvägen 1, 448 36 Floda eller skallsjo.forsamling@svenskakyrkan.se

OM SKALLSJÖ FÖRSAMLING

Skallsjö församling är en kreativ och trivsam arbetsplats som värnar en öppen folkkyrka och tror på kyrkan och församlingen som positiv kraft i samhället. Vi har en bred och varierad verksamhet och mötet mellan människor, tro, kultur och andlighet är viktigt för oss.

Vi är en arbetsplats med 17 medarbetare, tre präster, en diakon, en diakoniassistent, två musiker, tre inom det pedagogiska området samt övrig personal.

Skallsjö församling ligger i Lerums kommun, ca 2,7 mil nordost om Göteborg och omfattar främst Floda/Tollered. I församlingen finns en kyrka med tillhörande kyrkogård, ett församlingshem, en kyrkstuga samt en kyrkoruin.

Församlingen har ca 7 000 kyrkotillhöriga och det bor ca 10 000 inom församlingen.

Vi har en fantastisk, nyrenoverad kyrka med sitt uppmärksammade glastorn och ljuskrona, som är mycket efterfrågad för kyrkliga handlingar och som är flexibel att möblera om.