Själevads kyrkogård

Pastoratets, och även kontraktets, största kyrkogård är belägen runt den åttkantiga Själevads kyrka, och utbredd mellan Moälven i söder och Gottnevägen i norr.
Antal upplåtna enskilda gravplatser uppgår till c:a 5 300 stycken, fördelade på tre huvudområden. Här finns kistgravplatser, urngravplatser, askgravplatser och en minneslund. I slutet av 2015 anlades ett kvarter, Lärken, i norra området för muslimska gravplatser.
Kyrkogården är välbesökt och ligger i anslutning till kommunens gång- och cykelvägar. Under årets mörka period är delar av kyrkogårdens huvudgångstråk belysta.

Kontaktuppgift och öppettider

Själevad 0660-594 25

Öppettider:
Telefontid kl 08.00-09.30,  tel 0660-594 25
Expeditionen är öppen för kundbesök kl 13.00-15.00

Ovan gäller helgfria vardagar

Administration kyrkogård & begravning

Helene Eriksson

Administration kyrkogård & begravning, Kyrkogårdspersonal, Själevad-Mo-Björna, själevads kyrkogård

Elisabeth Wallenberg