Någon att prata med i Själevad

Förr eller senare ställs vi inför någon av livets olika frågor. Det kan handla om livet, döden och allt där emellan. Vi tror att det är viktigt att få sätta ord och tankar på känslor, att i förtroende få berätta och pröva sina funderingar med någon för att komma vidare.

Många står ensamma med sina frågor. Du kanske inte vill eller kan tala om dem med familj eller vänner. Som präst och diakon i Svenska kyrkan har vi till uppgift att lyssna och stödja dig i den situation du befinner dig. Vi erbjuder samtal där du får möjlighet att ta upp sådant som är angeläget för dig, stort som smått, tiden är din och du bestämmer innehållet. Sällan finns det några enkla lösningar eller färdiga svar på livets frågor, men vi kan söka oss fram tillsammans.
Vi har tystnadsplikt och för inga journaler. Samtalen är kostnadsfria.

När du behöver någon som lyssnar på dina tankar om livet utanför dina vanliga sammanhang välkommen att ta kontakt med någon av oss:

Tova Hellström

Präster