Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Själevad, Mo och Björna pastorat Besöksadress: Hampnäsvägen 36, 89431 SJÄLEVAD Postadress: Box 54, 89422 SJÄLEVAD Telefon:+46(660)59400 E-post till Själevad, Mo och Björna pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Om webbplatsen

Välkommen till Själevad Mo och Björna pastorats officiella webbplats. Syftet med webbplatsen är att tillhandahålla information till en kyrkligt intresserad allmänhet på ett enkelt och tillgängligt sätt. Webbplatsen ska också ge en inblick i Själevad Mo och Björna pastorats verksamheter.

Här publiceras material såsom nyhetsartiklar och reportage. Här finns också alla protokoll från de beslutande organens sammanträden.

Syftet med webbplatsen är att du som besökare ska hitta intressant information om Svenska kyrkan i Själevad Mo och Björna pastorat och att du ska hitta kontaktuppgifter till din församling.

Dela information
Med hjälp av delningslänkarna längst ner på sidan kan du enkelt dela med dig av och tipsa dina vänner om information och nyheter från www.svenskakyrkan.se/sjalevad.  

Ansvarig utgivare
Själevad Mo och Björna pastorats webbplats svenskakyrkan.se/sjalevad har utgivningsbevis och därmed en ansvarig utgivare. Ansvarig utgivare för svenskakyrkan.se/sjalevad är kyrkoherde Peter Persman.

Utgivningsbevis innebär att det som publiceras på www.svenskakyrkan.se/sjalevad juridiskt faller under yttrandefrihetsgrundlagen och tryckfrihetsförordningen och omfattas därmed inte av dataskyddsförordningen.

Läs mer om utgivningsbevis för press, radio och TV.

Kontakta pastoratet
Vill du komma i kontakt med Själevad Mo och Björna pastorat hittar du kontaktuppgifter och besöksadress längst ned på varje sida i sidfoten.