Om webbplatsen

Välkommen till Själevad Mo och Björna pastorats officiella webbplats. Syftet med webbplatsen är att tillhandahålla information till en kyrkligt intresserad allmänhet på ett enkelt och tillgängligt sätt. Webbplatsen ska också ge en inblick i Själevad Mo och Björna pastorats verksamheter.

Här publiceras material såsom nyhetsartiklar och reportage. Här finns också alla protokoll från de beslutande organens sammanträden.

Syftet med webbplatsen är att du som besökare ska hitta intressant information om Svenska kyrkan i Själevad Mo och Björna pastorat och att du ska hitta kontaktuppgifter till din församling.

Dela information
Med hjälp av delningslänkarna längst ner på sidan kan du enkelt dela med dig av och tipsa dina vänner om information och nyheter från www.svenskakyrkan.se/sjalevad.

Ansvarig utgivare
Själevad Mo och Björna pastorats webbplats svenskakyrkan.se/sjalevad har utgivningsbevis och därmed en ansvarig utgivare. Ansvarig utgivare för svenskakyrkan.se/sjalevad är kyrkoherde Peter Persman.

Utgivningsbevis innebär att det som publiceras på www.svenskakyrkan.se/sjalevad juridiskt faller under yttrandefrihetsgrundlagen och tryckfrihetsförordningen och omfattas därmed inte av dataskyddsförordningen.

Läs mer om utgivningsbevis för press, radio och TV.

Kontakta pastoratet
Vill du komma i kontakt med Själevad Mo och Björna pastorat hittar du kontaktuppgifter och besöksadress längst ned på varje sida i sidfoten.