Musik i Björna

Musik berikar Vid dop, vigsel och begravning erbjuder församlingen solosång. Dessutom ingår in- och utgångsmusik vid vigsel och begravning. Orgeln vill förstärka den stämning som finns i gudstjänsten, allt från långfredagens sorgsna framtoning till påskdagens jublande.

Björnakören övar måndagar kl 18.30 - 20.30 på församlingshemmet i Björna. Terminen startar 26 augusti 2019.

”Sånger av Ted och Kenneth Gärdestad” är höstens första projekt. Välkommen!

Körledare: Sara Sjöberg

Musik berikar

Söndagens gudstjänst innehåller alltid extra sång; antingen sångsolist, kör eller att barngrupperna sjunger. Tillsammans med alla i gudstjänsten får vi sjunga psalmer, både gamla välkända och lite nyare sånger.

Sara  Sjöberg

Sara Sjöberg