Musik i Björna

Musik berikar Vid dop, vigsel och begravning erbjuder församlingen solosång. Dessutom ingår in- och utgångsmusik vid vigsel och begravning. Orgeln vill förstärka den stämning som finns i gudstjänsten, allt från långfredagens sorgsna framtoning till påskdagens jublande.

Björnakören är en blandad vuxenkör som övar måndagar kl. 18.30-20.30 på församlingshemmet i Björna. Körledare: Sara Sjöberg.

Just nu har kören uppehåll!

Musik berikar

Söndagens gudstjänst innehåller alltid extra sång; antingen sångsolist, kör eller att barngrupperna sjunger. Tillsammans med alla i gudstjänsten får vi sjunga psalmer, både gamla välkända och lite nyare sånger.

Sara  Sjöberg

Sara Sjöberg