Musik i Mo

Orgelklubben Vox Humana har dokumenterat orglar i Örnsköldsviks kontrakt och här kan ni höra vår kantor Marie Hörnell berätta om och spela på orgeln i Mo kyrka.

Sång och musik är en viktig beståndsdel i våra gudstjänster, är du intresserad av att sjunga eller spelar du något instrument så hör av dig till någon av våra musiker.

Barnkören Gospelkids

Barnkör har övning torsdagar 18.00–18.45 i Mo församlingshem.
Ledare: Marie Hörnell telefon 0660-599 20

Mokören

Mokören övar i Mo församlingshem inför vissa tillfällen till exempel advents och julmusik. Vill du vara med och sjunga kontakta körledaren Jonas Nyström telefon 070-670 36 50.