Miniorerna

Trevlig sommar

Denna termin valde vi att avslutning gruppvis, därför vill vi hälsa alla föräldrar trevlig sommar så ses vi till hösten igen!

UPPSTART 7/9

Måndagar 14.30 - 16.30 Björna församlingshem

Årskurs F - 2

Vi hämtar barnen på skolan kl. 14.30 och föräldrar hämtar på församlingshemmet kl. 16.30. Vi har möjlighet att följa barn tillbaka till fritids vid behov.

I verksamheten kommer vi att fika, ha samling med bibelberättelse, sjunga, pyssla och leka.

Alla barn som medverkar i vår verksamhet måste lämna in kontaktuppgifter så att vi kan nå vårdnadshavare vid behov. Lämna gärna uppgifterna genom att använda formuläret längre ner på sidan. Eller så använder ni blaketten som finns att ladda ner här.

Barn- ungdomsverksamheten Björna församling finns på facebook

Följ oss gärna för senaste info!

Therese Hansson Dahlberg

Barn- & ungdomsledare (församlingsassistent), Björna församling, Administration, Församlingassistent

Hanna Mattebo

Barn- & ungdomsledare (församlingsassistent), Björna församling, Församlingassistent