KULturKUL

Trevlig sommar

Denna termin valde vi att avslutning gruppvis, därför vill vi hälsa alla föräldrar trevlig sommar så ses vi till hösten igen!

UPPSTART 8/9

Tisdagar 14.30 - 16.30 Björna församlingshem (källaringången)

Årskurs 3 - 6

Barnen är välkommen till oss direkt efter skolan. Vi börjar med att äta mellanmål och har samling. Verksamheten slutar kl. 16.30 men om ni har barn som vill åka med skolbussen kl. 16.00 kan dom ändå vara med och sluta tidigare.

Vi sjunger, dansar, pysslar och spelar drama.

Då det oftast är mörkt när barnen går hem behöver dom ha reflex på sig, bra om man påminner dom om detta!

Alla barn som medverkar i vår verksamhet måste lämna in kontaktuppgifter så att vi kan nå vårdnadshavare vid behov. Lämna gärna uppgifterna genom att använda formuläret längre ner på sidan. Eller så använder ni blaketten som finns att ladda ner här.

Barn-ungdomsverksamheten Björna församling finns på facebook

Följ oss gärna för senaste info!

Hanna Mattebo

Barn- & ungdomsledare (församlingsassistent), Björna församling, Församlingassistent