Konfirmation i Själevad

En massa möjligheter till gemenskap, snack om livet, lära sig om kristen tro och kyrkans traditioner, upplevelser, läger, lek och allvar.

Läsåret 2017/2018 inbjuds ungdomar födda 2003 till konfirmationsträffar i Själevads församlingshem. I Själevad har vi haft samlingar på måndag och tisdag efter skolans slut, du väljer själv den dag som passar dig. Du som bor i Västerhus - Överhörnäs – Haffsta – Billsta området räknar vi till Själevads distrikt.

Konfirmationen sker i Själevads kyrka den 2 juni 2018

Har du frågor kan du höra av dig till Monika Edblad eller Catharina Larsson.

Minnen från konfirmandtiden

Vi ställde frågan till några föredetta konfirmander. Vad minns du bäst från din konfirmationstid?

• Självklart är det lägret som man mest kommer ihåg. Man gjorde mycket roliga saker vi lekte otroligt mycket, vi sjöng otroligt mycket, och det är mycket bus och skratt bland både konfirmanderna och ledarna. Och så hade vi andakter som var mycket roliga och intressanta.

• Vi sjöng massa roliga sånger både under lägren samt under konfirmationsdagarna, vi lekte en massa roliga lekar, och ännu har men jätte roligt åt minnena från de flesta av dessa lekar. Och på alla aktiviteter så var ledarna alltid på bra humör även fast dem kanske inte var det.

Monika Edblad

Mer om Monika Edblad