Konfirmation i Domsjö/Hållängets distrikt

Vad känns viktigt i mitt liv? Vem är jag, vem vill jag vara? Hur är man en bra medmänniska? Finns Gud? Kan jag tro? Vad betyder det? Att vara konfirmand ger dig möjlighet att grunna på allt det här tillsammans med andra ungdomar och vuxna!

Vill du vara med om något som skapar minnen för resten av livet?

Funderar du ibland på allt det där med livets mening? Vad kommer allt ifrån? Vänskap och kärlek? Godhet och ondska? Konfirmation handlar om tro, och den handlar om dig!
För kristen tro handlar om livet: om just dig, om allt och alla du bryr dig om och hur det är att vara människa här i vår värld.

Konfirmationen handlar också om en massa annat. Om skratt, lek och allvar, om samtal och Bibeln, om gamla vänner och nya vänner och om Jesus och andakter och gudstjänster. Och läger såklart!

Under träffarna blir det allt från samtal och diskussioner till sång, musik, drama och kreativt skapande. Vi pratar om vänskap och kärlek, frihet och ansvar, gott och ont, rätt och fel, vad står det i Bibeln, vem var Jesus, meningen med livet och mycket mer.

Helena Westin

Domsjö-Hållänget arbetslag, Pedagog