grupp med unga konfirmander

Konfirmation i Domsjö/Hållänget

Vill du vara med om något som skapar minnen för livet?

Svenska kyrkan erbjuder dig i åk 8 att delta i konfirmationsläsning som
avslutas i juni 2022.

Funderar du ibland på allt det där med livets mening? Vad kommer allt ifrån? Vänskap och kärlek? Godhet och ondska? Konfirmation handlar om tro, och den handlar om dig!
För kristen tro handlar om livet: om just dig, om allt och alla du bryr dig om och hur det är att vara människa här i vår värld.

Konfirmationen handlar också om en massa annat. Om skratt, lek och allvar, om samtal och Bibeln, om gamla vänner och nya vänner och om Jesus och andakter och gudstjänster. Och läger såklart!

Under träffarna blir det allt från samtal och diskussioner till sång, musik, drama och kreativt skapande. Vi pratar om vänskap och kärlek, frihet och ansvar, gott och ont, rätt och fel, vad står det i Bibeln, vem var Jesus, meningen med livet och mycket mer.

Våra alternativ

Tisdagskonfa
Vi ses direkt efter skolan på tisdagar och börjar alltid med ett gemensamt drop-in fika.

Söndagskonfa
Vi ses en söndag varje månad kl 9:30-16:00. Vi börjar med brunch för att sedan fira gudstjänst tillsammans.

Konfaläger

Såväl Tisdagskonfan som Söndagskonfan har ett upptaktsläger på hösten. På våren följs grupperna på en bussresa till konfalägret på äventyrsön Vässarö i Stockholms skärgård.

Vår konfirmationstid tillsammans avslutas med konfirmation i Domsjö
kyrka den 19 juni.

startträff

Låter det intressant? Välkommen på startträff för blivande konfirmander och vårdnadshavare, söndag 1/9 kl 18.30 i Domsjö kyrka.
Vi informerar och det ges möjlighet att träffa våra konfaledare och ställa frågor till dem.

Att konfirmeras är gratis, även när vi åker på läger.

Anmälan till startträffen via e-post eller SMS till
evelina.gilberg@svenskakyrkan.se alt sms till 070-210 08 13
Ange namn, adress och telefonnummer till både dig och dina vårdnadshavare.

Evelina Gilberg

Domsjö-Hållänget arbetslag, Präst