Hjälp att söka

Du hittar sökfältet genom att klicka på förstoringsglaset upp till höger på webbplatsen. Därifrån kan du söka efter information på svenskakyrkan.se och Härnösands stifts webbplats.

FÖRSLAG NÄR DU SÖKER
När du skriver in ditt eller dina sökord i sökfältet får du också förslag på andra sidor med sökord som vi vet är populära. Dessa förslag visas som en lista när du trycker på sök. Därefter kan du med hjälp av knappar filtrera dina resultat per tema.

SYNONYMER OCH RÄTTSTAVNING
För att öka dina chanser att hamna rätt finns ett stort antal synonymer som gör att du kan söka på exempelvis ”bröllop" och samtidigt även få träffar på ”vigsel”.

Sökmotorn har även ett inbyggt stöd för rättstavning.