Gudstjänster i Domsjö/Hållängets distrikt

Tänk om Gud vill meddela sig till oss och berätta hur mycket vi är älskade? Tänk om vi vill berätta nåt för Gud? Det kan ske på många olika sätt, men minst en gång i veckan finns möjligheten att genom tal och tystnad, böner och musik, gemensamt och privat ta del av den väl beprövade traditionen att fira gudstjänst.

I Domsjö kyrka firas gudstjänst tre söndagar i månaden, kl. 11.00 eller kl. 17.00.
Den fjärde söndagen i månaden firas gudstjänst i Domsjö EFS bönhus, oftas i formen av bibelsamtal.
Ett par gånger per termin firar vi gudstjänst för alla åldrar, härliga kyrksöndagar då både stora och små firar gudstjänst tillsammans och sedan äter lunch i församlingsgården.
En onsdag varje månad firas sinnesromässa kl. 18.30.

I Hållängets kyrka firar Barnkyrkan gudstjänst två gånger per termin.
Där firas också lunchgudstjänst med soppa varannan onsdag kl. 12.00. Vi möts för måltid, gemenskap och underhållning.
En måndag i månades firas vardagsmässa tillsammans med Svenska kyrkan unga, kl. 19.00.