Gudstjänst

Tänk om Gud vill meddela sig till oss och berätta hur mycket vi är älskade? Tänk om vi vill berätta nåt för Gud? Det kan ske på många olika sätt men minst en gång i veckan finns möjligheten att genom tal och tystnad, böner och musik, gemensamt och privat ta del av den väl beprövade traditionen att fira gudstjänst.

I Domsjö kyrka firas gudstjänst tre söndagar i månaden, kl  11.00 eller 17.00. Den fjärde söndagens gudstjänst sker i Domsjö EFS med bibelsamtal; i allmänhet kl 17.00.

Var fjärde måndag firas ocksåe en Vardagsmässa, tillsammans med KU (Kyrkans Unga)-gruppen.

Både i Domsjö och i Hållängets kyrka firas "Mässa för LITEN och stor" ett par gånger per termin. Det är en gudstjänst med nattvard extra inriktad på barnen.

I Hållänget firas också kl 12.00 varannan onsdag gudstjänst med efterföljande sopplunch i Hållängets kyrka.

Att vara Kyrkvärd är ett exempel på hur du kan hjälpa till i en gudstjänst. Kontakta oss för mer info

Kontaktperson för gudstjänster är;