Foto: Magnus Aronoson/Ikon

Engagera dig internationellt

Vill du göra något handfast i kampen för en mer rättvis värld? Här kan du delta i påverkanskampanjer, åka på utbyte, bli ombud, bli Ageravolontär eller engagera dig på något annat sätt i din egen församling.

Bli ombud

Är du intresserad av Act Svenska kyrkan, av rättvis handel eller andra internationella frågor? Då borde du bli ombud för Act Svenska kyrkan.

Som ombud blir du en viktig del av vårt gemensamma arbete. Det kan till exempel handla om att samla in pengar, hålla inspirationsträffar och bedriva påverkan lokalt, för att förändra globalt. Det kan också handla om att arbeta med Fairtrade och skapa hållbara förändringar.

Det finns mycket du kan bidra till med din kompetens och dina färdigheter.

Vill du bli ombud så tar du kontakt med någon av kontaktpersonerna nedan. Som ombud får du dessutom löpande information om vårt arbete.

Tova Hellström

Mer om Tova Hellström