Diakoni i Mo

En av de grundläggande uppgifterna för Svenska kyrkan är att bedriva diakoni.
Det är vår uppgift att vara ett stöd för människor i olika situationer.  Det betyder till exempel födelsedagsuppvaktning på 80- 85- och 90-årsdagen. Men lika viktiga är besöken ”till vardags” därför har vi en besöksgrupp som gör regelbundna hembesök.

För närvarande är det församlingens präst, Birgitta Blomqvist, som har huvudansvaret för den diakonala verksamheten i Mo.

Känner du att du har möjlighet att använda några timmar i veckan till besökstjänst så är du välkommen att höra av dig till Birgitta Blomqvist.

Tisdagsgruppen

Träffas i Mo församlingshem 9.30 – 11.30 varje vecka.
Vi handarbetar till förmån för Svenska kyrkans Internationella arbete.

Ansvarig för tisdagsgruppen i Mo: Marianne Östman

Sygruppen

Träffas i Gottne bönhus tisdagar udda veckor 9.30 – 11.30.

Tycker du om att handarbeta och att göra en insats för att lindra nöden i världen, kom med i den grupp som passar dig bäst!

För sygruppen i Gottne ansvarar: Evy Jonsson telefon 0660-921 97

Övriga aktiviteter annonseras i Tidningen 7 fredagar.

Kontaktpersoner: