Konfirmation i Gullänget

Ett minne för livet

Konfirmation 2020-2021

I Gullängets kyrka drar konfirmationsäventyret igång på tisdagar efter skolan med början 1 september 2020. Förutom att fundera kring livet, prata om kristen tro & tradition och ha roligt kommer vi även att ägna oss åt både friluftsaktivitet, äventyr och musik.

Vi ses på inskrivningen den 1:e september i Gullängets kyrka kl 18:00, gofika serveras!

Konfirmationsäventyret

Då får du diskutera tankar om Gud, prata livsfrågor och relationer tillsammans med kamrater och ledare. Sedan blir det en del äventyr i olika former. Klart att detta är något för dig!

Intresseanmälan och frågor? Kontakta:

Sara Carlsson 0660-599 04, 070-3337303, eller maila sara.carlsson@svenskakyrkan.se

SKATTEN
Konfirmationsläsning för ungdomar med särskilda behov. Ny grupp startar hösten 2020.

Intresseanmälan och frågor? Kontakta:

Birgitta Norlén 0660-846 14, 070-3337903, eller maila birgitta.norlen@svenskakyrkan.se

Sara Carlsson

Församlingspedagog, Gullängets distrikt, Barn och ungdomsledare