Foto: Freeimage dot com

Konfirmation i Gullänget

Ett minne för livet

Konfirmation 2020-2021

I Gullängets kyrka drar konfirmationsäventyret igång på tisdagar efter skolan med början 1 september 2020. Förutom att fundera kring livet, prata om kristen tro & tradition och ha roligt kommer vi även att ägna oss åt både friluftsaktivitet, äventyr och musik.
Vi ses på inskrivningen den 1:e september i Gullängets kyrka kl 18:00, gofika serveras!

Konfirmationsäventyret

Då får du diskutera tankar om Gud, prata livsfrågor och relationer tillsammans med kamrater och ledare. Sedan blir det en del äventyr i olika former. Klart att detta är något för dig!
För anmälan och frågor kontakta Sara Carlsson.

SKATTEN
Konfirmationsläsning för ungdomar med särskilda behov. Vi ses onsdagar kl. 14:30-16:30.
För anmälan och frågor kontakta Birgitta Norlén.

Sara Carlsson

Mer om Sara Carlsson