Club 3:16

Fredagar 19.00, plats och datum se info nedan.

Club 3:16 är en grupp för ungdomarna i bygden som drivs i samarbete med Missionskyrkan i Långviksmon av församlingens unga vuxna. Är du 13 och uppåt så är du varmt välkommen att hänga med oss på fredagkvällarna från 19.00 och framåt. Vi umgås, fikar, hittar på olika roliga grejer och försöker att vara ute i naturen så mycket vi kan, vi pratar kring livet och i synnerhet livet med Gud och försöker lära känna honom ännu bättre.

Vi har jätteroligt tillsammans, välkommen du också!

Hanna Mattebo

Björna församling, Församlingassistent