Club 3:16

Plats och datum se info nedan.

Club 3:16 är en grupp för ungdomarna i bygden som drivs i samarbete med Missionskyrkan i Långviksmon av församlingens unga vuxna. Är du 13 och uppåt så är du varmt välkommen att hänga med oss. Vi umgås, fikar, hittar på olika roliga grejer och försöker att vara ute i naturen så mycket vi kan, vi pratar kring livet och i synnerhet livet med Gud och försöker lära känna honom ännu bättre.

Vi har jätteroligt tillsammans, välkommen du också!

Program Club 3:16 V.T 19

Vi ses kl. 19.00 på Missionskyrkan i Långviksmon om inte det står något annat i programmet.
Vi kommer att vara ute dom flesta gångerna så ha alltid kläder efter väder!

Fredag 25 jan TB läger
Fredag 8 feb Ta gärna med åkdon
Fredag 22 feb Ta gärna med längskidutrustning
Fredag 1 mars Utomhus på Björna församlingshem
Lördag 16 mars Ta gärna med täljkniv
Fre-lör 29-30 mars One way - Nya parken i Örnsköldsvik
Fredag 12 april Spänning ikväll. Ta med en tyst inställning
Fredag 3 maj Ta med mobil och pengar till maxburgare
Fredag 17 maj Ta gärna med flytväst
Fre-lör 31 maj -1 juni Läger med övernattning på ön. Mer info närmare detta datum.

Vid frågor kontakta Hanna Mattebo!

Hanna Mattebo

Barn- & ungdomsledare (församlingsassistent), Björna församling, Församlingassistent