Leksaker från ett barnkök

Barn och unga i Mo

Liten och Stor

Liten och Stor är en mötesplats för föräldrar med barn i åldern 0-4 år. Vi umgås, pysslar och leker. I samlingen sjunger vi olika sånger och läser ramsor och hör på en berättelse ur Barnens Bibel. Vi träffas i Mo församlingshem måndagar 09:30-11:30. Vi avslutar med att fika (pris 30 kr) eller äta den medhavda lunchen tillsammans.
Ledare: Merja Sjölund

Miniorer för åk F-2

Träff varje tisdagseftermiddag mellan kl 13:30-15:30 på församlingshemmet i Mo. Kyrkans personal hämtar barnen från skolan när de slutat och följer sedan de barn som ska tillbaka på fritids efter gruppens slut. Vi gör många olika saker på Miniorerna. Vi börjar varje gång med att äta mellanmål, sedan gör vi någon aktivitet tillsammans (t ex baka, pyssla, se film, leka ute eller inne). Som avslutning har vi en samling med barnberättelser ur Bibeln.

Juniorer för åk 3-4

Ses varje onsdagseftermiddag mellan kl 13:30-15:30 på församlingshemmet i Mo. Vi börjar med att äta mellanmål och därefter gör vi olika saker, bl a tårttävling, pyssla, åker på utflykt. Vi avslutar varje gång med en andakt.

Seniorer för åk 5-6

Träffas i församlingshemmet i Mo på torsdagar mellan kl 14:30-16:30 efter skolans slut. Deltagarna får bestämma mycket av programmets innehåll; grillning, såpabandy och bakning är några aktiviteter. Utöver den bestämda aktiviteten äter vi mellanmål i början av varje tillfälle och har en andakt, där vi tar upp både tro och aktuella ämnen som berör.

BARNKÖREN GOSPELKIDS för åk fsk-6

Barnkör har övning torsdagar 18:00–18:45 i Mo församlingshem.
Ledare: Jonas Öberg

KOMPISARNA ÅK 7 OCH ÄLDRE

Svenska kyrkans unga ”Kompisarna”.
Mat och prat om livet och Gud.
Anmäl intresse till Merja Sjölund, tel 070-605 94 02
Dag och tid meddelas senare.