Barn och unga i Mo

Liten och Stor

Liten och Stor är en mötesplats för föräldrar med sina barn i åldern 0-4 år. Vi umgås, pysslar och leker. I samlingen sjunger vi olika sånger och läser ramsor och hör på en berättelse ur Barnens Bibel.

Mo församlingshem måndagar 09:30-11:30. Vi avslutar med att fika (pris 30 kr), eller äta den medhavda lunchen, tillsammans.

Ledare: Merja Sjölund

Kyrkis för barn 4-5 år

Mo församlingshem torsdagar 09:15–10:15. Vi pratar om Gud sjunger och pysslar. Barnen hämtas på förskolan och följs tillbaka.

Anmälan görs här. Om det blir många barn delar vi gruppen på hälften.

Ledare: Merja Sjölund och Carina Lindgren-Nyberg

Gottne bönhus varannan tisdag (jämna veckor) kl. 09:30-10:30 i samverkan med Framtidskyrkan.

Ledare: Merja Sjölund och Tarja Lindquist

Miniorer för åk F-2

Träff varje tisdagseftermiddag mellan kl 13:30 - 15:30 på församlingshemmet i Mo. Kyrkans personal hämtar barnen från skolan när de slutat, och följer sedan de barn som ska tillbaka på fritids efter gruppens slut. Vi gör många olika saker på Miniorerna. Vi börjar varje gång med att äta mellanmål, sedan gör vi någon aktivitet tillsammans (t ex baka, pyssla, se film, leka ute eller inne) Som avslutning har vi en samling med barnberättelser ur Bibeln.

Juniorer för åk 3-4

Ses varje onsdagseftermiddag mellan kl 14:30-16:30 på församlingshemmet i Mo. Vi börjar med att äta mellanmål, och därefter gör vi olika saker som har tårttävling, pyssla, åker på utflykt. Vi avslutar varje gång med en andakt.

Ledare: Merja Sjölund och Carina Lindgren Nyberg

Seniorer för åk 5-6

Träffas i församlingshemmet i Mo på torsdagar mellan kl 14:30-16:30 efter skolans slut. Deltagarna får bestämma mycket av programmets innehåll; grillning, såpabandy och bakning är några aktiviteter. Utöver den bestämda aktiviteten äter vi mellanmål i början av varje tillfälle och har en andakt, där vi tar upp både tro och aktuella ämnen som berör.

BARNKÖREN GOSPELKIDS

Barnkör har övning torsdagar 18:00–18:45 i Mo församlingshem.
Ledare: Jonas Öberg

Kontaktpersoner: