Sigtuna församling Besöks- och postadress: Olofsgatan 2, 19330 Sigtuna Telefon: +46(8)59250454 E-post till Sigtuna församling

Vuxenundervisning

Under vårterminen erbjuder Sigtuna församling vuxenundervisning i två olika grupper.

Griffeltavla med penna och virkad torkduk
Bild: Pixabay

Samtalsgrupp för kvinnor 60+

Torsdagar kl.19.00–21.00 är det, varannan vecka, samtalsgrupp för äldre damer, 60 år och uppåt! Vi läser just nu en bok av författaren Bo Brander: Jesus min Herre och min Gud. Undervisning i kristen tro. Den är en utläggning av Kyrkans trosbekännelse. Vi fortsätter den 18 januari!

Ledare: TD komminister Maria Eckerdal.

Samtalsgrupp för kvinnor 30+

Onsdagar kl.19.45–21.00

Samtalsgrupp för yngre damer, 30-60 år. Sedan en tid tillbaka läser vi en bok som heter: Att tro. Kristendomen som alternativ. Den är skriven av Erik Petrén. Vi dricker thé, turas om att läsa högt ur boken, diskuterar och samtalar – ofta också mycket om det som på olika sätt är angeläget för oss som deltar. Vi fortsätter den 17 januari!

Efter samlingen firas Completorium/ Aftonbön i Mariakyrkan för den som vill kl.21.15.

Ledare: TD komminister Maria Eckerdal.

Böcker i en bokhylla
Bild: Pixabay

Samtalsgrupp för herrar

Torsdagar kl.19.00–21.00 samtalsgrupp för herrar i alla åldrar! Varannan vecka!

Vad handlar egentligen kristen tro om? Sedan en tid tillbaka läser vi en bok som heter: Att tro. Kristendomen som alternativ. Den är skriven av  TD Erik Petrén. Vi dricker thé, turas om att läsa högt ur boken, diskuterar och samtalar – ofta också mycket om det som på olika sätt är angeläget för oss som deltar. Vi fortsätter den 25 januari!

Kvarvarande datum för 2017 är 14/12.

Komminister TD Maria Eckerdal är ansvarig för undervisningen, 070-762 05 45. Maria Eckerdal