Väntjänstens café

Väntjänsten samlas varje torsdag kl. 13.00 i församlingsgården Munken för trevlig samvaro med kaffeservering. En gång i månaden är det också musikunderhållning av något slag. Välkommen!

Väntjänsten

Väntjänsten bjuder varje torsdag kl. 13.00 in till trevlig samvaro med kaffeservering i församlingsgården Munken. En gång i månaden är det musikalisk underhållning, då olika sångare eller musiker förgyller träffen lite speciellt. Ingen föranmälan behövs.

Väntjänsten har även en verksamhet där de bl a besöker ensamma äldre, hjälper till vid transporter till läkare, tandläkare, sjukhus etc. Väntjänsten sätter också guldkant på en del dagar på äldreboendena genom olika program.Från att ha startat i kyrkan är Väntjänsten idag en samlingsorganisation bestående av Röda Korset, PRO, SPF och Svenska kyrkan. Sigtuna Väntjänst är en systerorganisation till Märsta Väntjänst. De har gemensam styrelse, med skilda arbetsgrupper.Telefon till väntjänsten: 072-186 37 86.