Ungdomsledare 100 %, sökes

Välkommen att arbeta i en historisk miljö med stor inflyttning av unga familjer, där omfattande församlingsverksamhet bedrivs med utgångspunkt i den söndagliga högmässan.

Vi söker dig med stark förankring i tron och kyrkan, som brinner för unga människor, och vill hjälpa dem till ett liv med Jesus. I uppdraget jobbar du nära ungdomsprästen i vår växande ungdomsverksamhet med bland annat konfirmation, unga ledare och ungdomsgrupp. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Vi ser gärna att du är utbildad för att verka inom kyrkan men är öppna för olika bakgrund och utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För info kontakta:

Jakob Tronêt, Kyrkoherde. Tel: 0725737060.
Mail: Jakob Tronêt

Andreas Edin, Ungdomspräst. Tel: 072-717 72 83.
Mail: Andreas Edin

Ansökan sänds till: Sigtuna församling