Sigtuna församling Besöksadress: Olofsgatan 2, 19330 Sigtuna Telefon: +46(8)59250454 E-post till Sigtuna församling Webbplats

"Salig röra"

Är du man och önskar att lära dig lite mer om matlagning? Nu har du chansen tillsammans med vår husmor Heike, som bjuder in till möten, kökssång och matglädje bland kastruller och vispar!

”Salig röra”

Vill du vara med kring kastruller, kökssång och matglädje? Då är du varmt välkommen till en ”Salig röra” - en matlagningsgrupp som startar för matintresserade herrar. Vi träffas och lagar mat, dukar, äter och diskar tillsammans!

Det första matlagningstillfället är torsdagen 19 januari kl. 17.00 i församlingsgården Munken. Efter det får gruppen tillsammans bestämma tider för kommande samlingar.

Det krävs inga matlagningskunskaper – du är varmt välkommen ändå, förhoppningsvis med en önskan om att bli mer säker i köket!  Välkommen med din anmälan till husmor Heike Ebert, telefon 070-762 90 08 eller mail Heike Ebert.