Other languages with Google Translate

Sigtuna församling Besöks- och postadress: Olofsgatan 2, 19330 Sigtuna Telefon: +46(8)59250454 E-post till Sigtuna församling

På Söndag 16/11 är upptakten till årets konfirmation!

På Söndag 16/11 upptakten till årets konfirmation!
Vi är otroligt glada över att majoriteten av Sigtunas ungdomar har valt att konfirmera sig hos oss, och tror att det kommer att bli ett toppenhärligt gäng!

Har du inte anmält dig ännu - oroa dig inte, för det finns ännu chans att haka på! Anmäl dig här www.svenskakyrkan.se/sigtuna/konfirmation om du vill vara på den säkra sidan, eller kom helt enkelt förbi på Söndag 16/11 klockan 11.00 till Mariakyrkan. Vi börjar med att fira gudstjänst tillsammans och sedan fortsätter vi med korv och info+skoj inne på församlingsgården Munken!