Other languages with Google Translate

Sigtuna församling Besöks- och postadress: Olofsgatan 2, 19330 Sigtuna Telefon: +46(8)59250454 E-post till Sigtuna församling

Maxade Munken

Ny rolig grupp för 13-åringar!

Är du född -05 och vill ha en rolig och skön stund efter skolan på Torsdagar, öva dig på kristen tro och lära känna nya vänner? Perfekt - häng på oss! Maxade Munken är den senaste gruppen och vi vill att du ska vara med! Gruppen är en mix av det bästa som erbjuds; de som kommer ifrån tidigare kommer känna igen sig lite, samtidigt som vi lägger in sköna inslag ifrån konfirmandgängen.

Maxade Munken träffas på församlingsgården Munken vid Mariakyrkan varje Torsdag efter skolan med början den 6:e September 2018. Vi börjar med en lugn samling när vi kommit från skolan, där vi fikar och delar lite om hur dagen har varit. Sedan pratar vi om temat för dagen utifrån kristen tro och liv på ett enkelt och spännande sätt. Perfekt för dig som är intresserad eller nyfiken på kristen tro, eller kanske söker en bra grund som förberedelse för konfirmationen! Sedan hittar vi på en rolig aktivitet, t.ex. pyssel, lekar eller spel, och avrundar med andakt och bön. Samlingarna tar högst 1h 30min så du hinner hem till middag. Enkelt!

Maxade Munken är öppen för alla som är eller ska fylla 13 (födda 2005). Är du äldre rekommenderar vi dig att bli konfirmand hos oss, och är du yngre finns det minior- och juniorgrupper som väntar på dig!

Wow, vilken härlig grupp! Jag vill vara med - hur gör man?
Det är jätteenkelt, anmäl dig i formuläret nedan! Tills vidare så har Maxade Munken endast 15 platser, för att garantera att det blir en bra och mysig grupp. För att göra det rättvist för alla så går platserna till dem som anmäler sig först i tur och ordning. När du anmält dig får du ett välkomstbrev i postlådan i god tid innan starten!

Undrar du över något?
Kontakta ungdomsledare Josef Edebol tel/SMS: 072-239 37 19

Mail: Josef Edebol

Samla MunkMynt™!

En sak som gör Maxade Munken till en extra rolig grupp är att vi har uppfunnit en egen valuta som vi kallar MunkMynt™. Alla som blir medlemmar får tre MunkMynt™ och därefter får man ett till för varje Torsdagsträff man kommer på. I slutet på varje träff så kan man "beställa" saker för sina MunkMynt™, t.ex. nötter, godis, dricka, choklad eller annat som är bra att ha. Nästa träff ligger din beställning och väntar på dig, strax efter du slutat skolan. Då vet du att du får precis det du är sugen på. Smart va? Vi kommer också att ha roliga uppgifter och utmaningar som vi gör själva eller i grupp där det finns chanser att vinna fler mynt. Maxat!

När ett mynt i kistan klingar, munkens godis ger dig vingar - Johannes Tetzel O.P

--- FAQ ---

Vilka får vara med i Maxade Munken?
Alla som är födda 2005! Vi vill att DU ska vara med!

Kostar det något att vara med?
Nej, det är alltid helt gratis för alla!

Måste man anmäla sig?
Tills vidare har Maxade Munken bara 15 platser, som för rättvisans skull går i tur och ordning till dem som anmäler sig först. Därför är det bra att anmäla sig tidigt så att man vet att man får en plats - använd formuläret nedan! Vi ses! :)

Kom till mig alla ni som är tyngda av bördor, jag skall skänka er vila - Jesus

Anmälning till Maxade Munken: