Other languages with Google Translate

Sigtuna församling Besöks- och postadress: Olofsgatan 2, 19330 Sigtuna Telefon: +46(8)59250454 E-post till Sigtuna församling

Maxade Munken

Ny rolig grupp för 13-åringar!

Är du född -05 och vill ha en rolig och skön stund efter skolan på Torsdagar, öva dig på kristen tro och lära känna nya vänner? Perfekt - häng på oss! Maxade Munken är den senaste gruppen och vi vill att du ska vara med!

Maxade Munken träffas på församlingsgården Munken vid Mariakyrkan varje Torsdag efter skolan med början den 6:e September 2018. Vi börjar med en lugn samling när vi kommit från skolan, där vi fikar och delar lite om hur dagen har varit. Sedan jobbar vi kreativt en stund kring dagens tema, t.ex. vänner, tro, godhet, bön eller något som gruppen är intresserade av. Perfekt för dig som är intresserad eller nyfiken på kristen tro, eller kanske söker en bra grund som förberedelse för konfirmationen! Sedan hittar vi på en rolig aktivitet, t.ex. pyssel, lekar eller spel, och avrundar med andakt och bön. Samlingarna tar högst en och en halv timma så du hinner hem till middag. Enkelt!

Maxade Munken är öppen för alla som är eller ska fylla 13 (födda 2005). Är du äldre rekommenderar vi dig att bli konfirmand hos oss, och är du yngre finns det minior- och juniorgrupper som väntar på dig!

Wow, vilken härlig grupp! Jag vill vara med - hur gör man?
Det är jätteenkelt, anmäl dig i formuläret nedan och kom till församlingsgården Munken på Torsdag 6/9 kl 16.00 ! Alla är välkomna, och vill du så får du gärna ta med dig en vän som är 12 eller 13 år.

Undrar du över något?
Kontakta ungdomsledare Josef Edebol tel/SMS: 072-239 37 19

Mail: Josef Edebol

Kom till mig alla ni som är tyngda av bördor, jag skall skänka er vila - Jesus