Välkommen till julbasars-gänget i Zürich

Den 22:a september kl. 19.00 kickar vi igång förberedelserna med årets julbasar i Zürich. För att komma i stämning, kläcka goda idéer, organisera oss och umgås bjuder vi in till Apero i församlingshemmet på Kurvenstrasse 1. Du behövs och är väldigt välkommen! Mer info nedan. Föranmälan till zurich@svenskakyrkan.se.

Årets julbasar i Zürich går av stapeln den 20 november och nu startar förberedelserna. Vi är redan några stycken som har börjat planeringen med tillstånd, inköp mm, men vi behöver fler som vill vara med och hjälpa till med allt från att organisera, baka, bygga, handla och förstås finnas på plats på basardagen. 

För att komma i stämning, kläcka goda idéer, organisera oss och umgås bjuder vi in till Apero i församlingshemmet på Kurvenstrasse 1. Varmt välkommen den 22 september kl. 19.00 så berättar vi mer om basaren. Det är också ett tillfälle att träffas och trivas och du är såklart varmt välkommen om så mest för att höra om vad som är på gång. 

Anmälan

För att vi ska kunna hålla koll på antalet deltagare och för att kunna förbereda Aperon ber vi dig anmäla dig senast den 17:e september till zurich@svenskakyrkan.se.