Zürich den 19:e november kl. 10.00-16.00.

I år flyttar vi basaren hem till vårt kvarter i Zürich och vi ser mycket fram emot en trivsam, gemytlig och stämningsfull basar tillsammans med nya och gamla vänner. Alla är varmt välkomna att delta i gemenskapen och samtidigt stötta kyrkans verksamhet.

Plats

Församlingshemmet på Kurvenstrasse 1, Caritas lokaler mittemot på Beckenhofstrasse 16 och Martin Luther Kirche uppför backen på Kurvenstrasse 39. Välkommen hem till oss!

Så tar du dig till basaren

Till basaren tar du dig bäst spårvagn 11 eller 14 till hållplats Beckenhof eller 7 till Ottikerstrasse. Närmsta parkeringshus är Parkhaus Stampfenbach, men vi rekommenderar allmänna transportmedel, åtminstone sista biten.

Vill du hjälpa till?

Vi är mitt i förberedelserna och söker hjälp med allt ifrån att stryka förkläden till att handla pepparkakor. Och så behöver vi såklart hjälp på själva basardagen med försäljning och servering. Gänget kring basaren blir alltid sammansvetsat, skratten är många och stämningen härlig. Hör av dig till zurich@svenskakyrkan.se så berättar vi mer.

Hjälp oss att fylla frysarna med hembakat

På basaren säljer och serverar vi bullar och kakor. Har du möjlighet att baka och ta med dig till oss så är vi mycket tacksamma! Det finns gott om plats i frysarna på Kurvenstrasse så det går bra att komma och lämna kanelbullar, lussekatter, mjuka kakor, småkakor eller vad som är din specialitet i förväg. Det går också bra att ta med sig till basaren.

Barnen övar lucia-sånger med Nota Bene

Nu är det hög tid att börja öva på luciasångerna inför luciatåget den 11
december! I år övar vi luciasångerna tillsammans med barnen på Svenska
kyrkans julbasar (Martin-Luther-Kirche, Beckenhofstrasse 40, Zürich) den
19 november kl.10:00-10:45. Övningen med barnen sker utan föräldrar, som
istället kan passa på och shoppa och fika på egen hand :-).

All information om Lucia-firandet den 11 december och sångerna finns i filen nedan.