Församlingsexpeditionen

Till vår expedition är du välkommen med dina frågor om allt från medlemskap i Svenska kyrkan till bokning av dop, vigsel eller begravning. I huset har också de flesta som arbetar i församlingen sina kontor.

I det röda huset mellan kyrkan och Klockargården i Sävar hittar du församlingens expedition. Här finns också kontor för många av församlingens anställda.

Till expeditionen är du välkommen med frågor om bokningar, medlemskap i Svenska kyrkan, gravskötsel och allt annat som rör församlingens verksamhet.

Expeditionens öppettider hittar du nedan. Det går också bra att kontaka oss via e-post eller använda kontaktformuläret på den här sidan.

Sävar-Holmöns Församlingsexpedition

Post- och besöksadress

Sävar-Holmöns Församling
Forsells väg 16
918 31 Sävar
Måndag - fredag: 09.00-15.00 (lunchstängt 12.00-13.00)
090 - 71 25 00
savar.forsamling@svenskakyrkan.se

Personalens kontaktuppgifter och direktnummer hittar du här.

Ställ en fråga till expeditionen