Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Sävar-Holmöns församling Besöksadress: Forsellsväg 16, 91831 Sävar Postadress: Forsells väg 16, 91831 Sävar Telefon:+46(90)712500 E-post till Sävar-Holmöns församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sommarjobb på kyrkogårdarna

För dig som är född 2002 och tidigare finns möjlighet att få sommarjobb på någon av våra kyrkogårdar. Läs mer om och sök jobben här senast 29 mars.

Nu har det blivit dags att ansöka om sommarjobb på kyrkogårdarna i Sävar-Holmöns församling. Som sommarjobbare hos oss får du arbeta med gräsklippning, ogräsrensning och annat parkarbete. Du kan också få utföra andra praktiska arbetsuppgifter.

Du behöver inga speciella kvalifikationer för att söka sommarjobben men måste vara beredd på att jobba och får inte vara rädd för att ta i! 

Såväl vuxna som ungdomar födda 2002 eller tidigare är välkomna att söka. I urvalet kommer du som bor inom Sävar-Holmöns församling att ha företräde.

Vi behöver personal under perioden 1 juni till och med 21 augusti. Kryssa i din ansökan för vilka veckor du kan jobba och vilken eller vilka av kyrkogårdarna du vill ha som arbetsplats.

Även ungdomar födda 2003 kan få sommarjobb på kyrkogården, men de ansöker via Umeå kommun. Läs mer här.

Ansök via formuläret nedan senast 29 mars

Om du fått jobb kommer vi att meddela dig under april månad.

Kontaktperson

Åke Gustafsson

Åke Gustafsson

Sävar-Holmöns församling

Fastighets- och kyrkogårdsansvarig

Markera vilken eller vilka av våra kyrkogårdar du vill arbeta på. Du ordnar själv eventuell transport till och från arbetsplatsen.

Nedan markerar du vilka veckor som du är intresserad av.

Genom att fylla i formuläret godkänner du att dina personuppgifter lagras i våra register så länge de behövs för anställningsprocessen och en eventuell anställning.

Fler lediga tjänster