Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Sävar-Holmöns församling Besöksadress: Forsellsväg 16, 91831 Sävar Postadress: Forsells väg 16, 91831 Sävar Telefon:+46(90)712500 E-post till Sävar-Holmöns församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vi söker två säsongsanställda kyrkogårdsvaktmästare

Under perioden maj-oktober 2020 behöver vi förstärkning av två vaktmästare på församlingens kyrkogårdar. En av tjänsterna ger dig möjlighet att arbeta på Holmön - sommarparadiset i Kvarken. Läs mer om tjänsterna här och ansök senast 8 mars.

Som säsongsanställd vaktmästare arbetar du med skötsel av grönytor, grusgångar och planteringar på församlingens kyrkogårdar. I tjänsten ingår också viss arbetsledning av feriearbetande ungdomar.

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och har förmåga att arbeta självständigt. Lämplig utbildning och/eller erfarenhet av trädgårds- eller kyrkogårdsarbete är meriterande, samt maskinvana. Körkort med minst B-behörighet är ett krav. God fysik behövs då arbetet stundvis är fysiskt krävande.

Stationeringsorten för den en tjänsten är Sävar men du kommer att ha församlingens samtliga kyrkogårdar som arbetsområde. Till den andra tjänsten söker vi någon som kan ha ett större ansvar för Holmöns kyrkogård och under större delen av säsongen därför har Holmön som stationeringsort.

mer information

Åke Gustafsson, teamledare kyrkogård: 090-71 25 21, ake.gustafsson@svenskakyrkan.se
Mia Hahn Nilsson, fackl. företrädare Vision: 090-71 25 17
Robert Johansson, fackl. företrädare Kommunal: 010-442 96 62

Omfattning & varaktighet

Heltid 4 maj - 30 oktober 2020 eller enligt överenskommelse

Lön

Månadslön, enligt kollektivavtal

Ansök via formuläret nedan senast 8 mars 

Kryssa för vilken eller vilka av tjänsterna du är intresserad av.