Foto: Skellefteå Adventurepark

Äventyrsresa för dig som går i sjuan

Till hösten kommer inbjudan till konfirmationen, men redan nu får du som går i 7:an chansen att följa med på en dag till Skellefteå Adventurepark lördag 4 maj. Dagen är helt gratis, allt du behöver göra är att anmäla dig här senast 29 april.

Lördagen den 4 maj smäller det! Då åker vi på äventyrsresa där du bland annat får prova på höghöjdsbanorna på Skellefteå adventurepark. Här finns hinderbanor uppe i träden som är en rolig kombination av lek, klättring och äventyr där alla kan hitta en lagom utmaning att övervinna!

Vi reser till Skellefteå med buss och stannar på lägergården i Munkviken söder om Lövånger på resan norrut. Här leker vi lekar, kollar in platsen och äter lunch. Vi kommer också att berätta lite om vad konfirmation är och hur det är att konfirmera sig i Sävar-holmöns församling. Konfirmationsläsningen som ordnas av församlingen är precis som äventyrsresan helt kostnadsfri.

Anmäl dig redan idag. Anmälan hittar du längre ner på sidan.

Foto: Magnus Aronson /Ikon

Tiderna för dagen

09.15 Samling vid Klockargården i Sävar (Forsells väg 14)

09.30 Avresa med buss

10.30 Lekar på Munkvikens lägergård utanför Lövånger

11.30 Lunch

12.00 Avresa från Munkviken

13.00 Skellefteå adventurepark, (Höghöjdsbana)

16.15 Hemresa

18.00 Tillbaka på Klockargården. Möjlighet att anmäla sig till konfirmationen

Packlista

  • Kläder för att kunna vara ute stora delar av dagen oavsett väder
  • Lämpliga skor för uteaktiviteter (t.ex. träningsskor eller sneakers)
  • Fingerhandskar till höghöjdsbanan

Säkerhetsregler för höghöjdsbanan

Alla som deltar i höghöjdsbanan behöver läsa igenom och skriva under de säkerhetsregler som gäller i parken. Barn under 18 år måste ha målsmans godkännande och underskrift på Säkerhetsreglerna för att få delta. Vi kommer att skriva ut reglerna så att ni kan skriva på dem innan vi åker på avresedagen. Det går också bra att skriva ut och skriva på i förväg och ta med på resan. De finns att ladda ner här:

http://media.skellefteaadventurepark.se/2016/07/S%C3%A4kerhetsregler-A5pdf.pdf

Anmäl dig här

Vi behöver din anmälan senast 29 april. Hela resan, även mat och besöket på Skellefteå Adventurepark är gratis.

Det är vi som är ledare på resan

Konfirmation

Inga frågor om tro eller livet är dumma eller konstiga och under konfan får du fråga om vad du vill. Tillsammans med andra får du chansen att fundera, skratta, gråta och få minnen för livet.