Yoga

En fysisk yoga där vi jobbar med stående och sittande ställningar. Fredagar kl 12-13 Kullavikskyrkan. Inställt 15 april och 13 maj.

En fysisk yoga där vi jobbar med stående och sittande ställningar. Bra för dig som vill  bygga upp lite styrka och smidighet under ledning av Sari Abrinder.

____________________________________

Den form av yoga som vi erbjuder på retreat och i grupper i Särö pastorat, är en gymnastikform helt utan religiösa förtecken eller kopplingar till östasiatiska religioner. Vi väljer att använda ordet yoga eftersom det är ett etablerat namn som träningsform för långsamma rörelser i syfte att stärka muskler och balans och hitta ett lugn genom en fokuserad andning. Frågor kring detta hänvisas till kyrkoherde Tomas Philipson.

Våra verksamheter

Våra grupper och körer har sommarlov och startar igen vecka 36-37. Men flera öppna träffpunkter för olika åldrar är igång under sommaren. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️