Vi söker verksamhetsledare till kök och café 100% i Kullavikskyrkan

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Om jobbet
Kullavikskyrkan är en kyrka mitt i byn, centralt placerad på torget i Kullavik. Här, med närheten till havet, bor människor i alla åldrar i en blandad bebyggelse som expanderar. Vi har en omfattande verksamhet med bland annat körer, barn- och ungdomsverksamheter, vuxenverksamheter, ideella medarbetare och ett engagerat församlingsråd. Här är det lätt att slinka in på en kopp kaffe och lite gemenskap och vi har öppen kyrka nästan alla dagar. Vi har ett väletablerat samarbete med skolorna i området och en välbesökt lekplats alldeles vid kyrkan. Här hittar du Café Bryggan, mitt i kyrkan. Det har blivit en mötesplats i Kullavik och en plats där våra verksamheter kan samlas och möta varandra. Arbetslaget består av tio personer och samverkar med Vallda och Släps församlingar i Särö Pastorat.

Vi söker dig som:
har erfarenhet, utbildning och kunskap av att verksamhetsleda andra inom kök och café. Är utbildad kock. I din roll som Verksamhetsledare till kök och café arbetsleder du kollegor, frivilliga och medarbetare på väg ut i arbetslivet. Har fokus på gemenskap, trivsel, arbetsglädje och tycker om att laga mat, ansvara för menyer, budgetering och beställningar. Ansvarar för planering och implementering av rutiner, verka för att rutiner, egenkontroll och arbetssätt följs. Har hand om bokningar av lokaler i verksamheten. Du kommer att arbeta direkt i verksamheten samt ha administrativa uppgifter. Har god kännedom av livsmedelshygien, service, portionsberäkning samt råvarukunskap. Schemaläggning och bemanning görs i samråd med arbetsledande diakoniassistent. Viss del av arbetstiden kan komma att ligga på kvällar och helger.

Du är social och öppen, positiv och driven, kreativ och organiserad. Du har lätt att skapa nya kontakteter, ser varje människa bland små och stora som rör sig i församlingslivet och i caféet.

Vi önskar att du kan arbeta självständigt och uthålligt samt god förmåga att samarbeta.

Du är trygg i din tro och förankrad i Svenska kyrkans och har en öppen inställning till människors olikheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du är medlem i Svenska kyrkan. Erfarenhet av likande arbete i församling och kyrka är meriterande.

Anställningens omfattning
Omfattning: Tillsvidareanställning, Heltid, 100%

Krav: Utdrag ur belastningsregistret. Körkort

Arbetsställe
Kullavikskyrkan

Kontaktperson: Christina Ingmyr, Arbetsledande diakoniassistent, 031 788 73 05.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast 24-06-30. Märk ansökan med Kullavik.

Ansökan skickas till annika.asker@svenskakyrkan.se