Välkommen att boka dop och vigsel i Särö pastorat

Här hittar du kontaktuppgifter och kan skicka en förfrågan.

dop och Vigsel i tider av corona

Vi erbjuder självklart enskilt dop. Just nu är det en maxgräns på 8 personer i kyrkan förutom präst och musiker. I alla våra kyrkor finns kamerastativ.

Ni som planerar ett dop eller bröllop har säkert många frågor med tanke på coronaviruset. Kontakta oss så hjälper vi er att planera och anpassa på ett ansvarsfullt sätt. Dopet eller vigseln behöver inte ställas in eller skjutas upp. Istället kan ni hålla det enkelt och med ett fåtal deltagare. Ni kan också välja att ha dopet eller vigseln någon annanstans än i kyrkan, till exempel utomhus eller hemma.

Boka via telefon

Ring oss på pastorsexpeditionen och boka dop eller vigsel på tel: 0300-32 35 50. Då får du också direkt svar på frågor. Eller skicka ett mail till e-post.

Pastorsexpeditionen öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16.
Juni, juli och augusti samt vardag före helgdag kl. 9.30-12.

Skicka bokningsförfrågan

Du kan också skicka en förfrågan via formuläret nedan. Vi svarar vanligtvis inom några timmar på vardagar.