4G, åk 3-4 och 5G, åk 5-6

4G: Tisdagar kl. 13.30-16. 5G: Torsdagar kl. 13.30-16. Vi ses i Vallda församlingshem. Öppen verksamhet, ingen anmälan.

Gemenskap, Glädje, Gofika och Gud...

• Tisdagar 13.30-16.00 för dig som går i årskurs 3-4.
  • Torsdagar 13.30-16.00 för dig som går i årskurs 5-6.

Innehåll: Mellanmål till självkostnadspris, workshops, plugghörna, biljard, sång, lek andakt m.m. Detta är en öppen verksamhet, ingen föranmälan.

Vi träffas på nedre plan (källaren) i församlingshemmet i den lokal som kallas Källar´n! Kolla affischen nedan vad vi hittar på i höst!

Michaela Sjöberg
Församlingsassistent
michaela.sjoberg@svenskakyrkan.se

Caroline Wessmark
Fritidsledare
e-post

Våra verksamheter

Våra grupper och körer har sommarlov och startar igen vecka 36-37. Men flera öppna träffpunkter för olika åldrar är igång under sommaren. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.