Resa till Bohuslän med Vallda församling

Välkommen att följa med på en bussresa lördag 1 juni till Dyrön och Skärhamn.

Vi åker buss från Vallda församlingshem och tar färjan från Rönnäng till Dyrön.
Där blir vi välkomnade med förmiddagskaffe och Dyröbröd i öns EFS kapell.

På Dyrön finns fina vandringsleder med vidunderlig utsikt. Den som vill får möjlighet att följa med på en pilgrimsvandring här. Vill man hellre stanna kvar i kapellet eller gå en promenad bland bebyggelsen på ön går det lika bra.

Innan vi åker tillbaka till Rönnäng avnjuter vi fisklunch på restaurang Trålverket.
Vår bussresa går nu till Nordiska akvarellmuseet i Skärhamn där man kan följa med på en guidad tur. Konstnären Hans Op De Beecks konst ställs ut när vi är där.

Vi dricker vårt eftermiddagskaffe på Skärhamnsgården innan vi reser hem igen.

Tider: Vi åker från Vallda församlingshem kl. 8.00 och är åter i Vallda ca kl. 19.00.
Pris: 450 kr
Anmälan: senast 22 maj till tel: 0300-323563 eller e-post lise-lott.claesson@svenskakyrkan.se
I samband med anmälan betalas resan via bankgiro 905 - 3240 eller swish 123 494 49 89, ange ”resa Vallda” och namn på alla som betalningen avser. Vi tillämpar först till kvarn.
Övrigt: Det finns möjlighet att komma med rullator. Man behöver kunna gå en sträcka på 500 meter.
Hör av dig om priset är en utmaning för dig.