Prova sjung: ROCK / OBS fullbokat!

Vårt förra körprojekt i Vallda, ”Prova sjung GOSPEL”, blev en succé. Nu gör vi om det men byter genre. Varmt välkommen till ”Prova sjung ROCK”! Vallda kyrka på onsdagar kl 19-21 med start vecka 5 och konsert i kyrkan söndagen den 20 mars.

Efter succén ”Prova sjung GOSPEL” kör vi nu ”Prova sjung ROCK” med körledare Kim Kehlmeier. Vi lär oss 6 rocklåtar på 6 veckor och avslutar med en konsert i Vallda kyrka.

”Prova sjung” är en kör i projektform där alla, oavsett sångvana, är välkomna att sjunga tillsammans. Kören är kostnadsfri att delta i. Sång och musik är en kraftkälla och en hälsoboost, och att få sjunga i kör är något av det roligaste man kan göra!

Vi övar i Vallda kyrka på onsdagar kl 19-21, vecka 5-11 med uppehåll vecka 7. Vi avslutar projektet med en kördag som mynnar ut i en konsert på kvällen den 20 mars. Medverkar på konserten gör ett liveband.
I samband med starten får du tillgång till inspelning med din stämma, så du kan öva hemma. Du får också texterna till de sånger vi ska sjunga.

Frågor? Hör av dig till musikpedagog Kim Kehlmeier på tel: 0300-32 35 72 eller
e-post: kim.kehlmeier@svenskakyrkan.se

Begränsat antal platser och föranmälan via formulär nedan.

Anmäl dig här!