Närbild på en ungdomskör som sjunger. Några har armarna i luften.
Foto: Alex & Martin /Ikon

Prova sjung: GOSPEL

En projektkör för alla oavsett körvana. Onsdagar kl. 19-21 i Vallda kyrka under veckorna. 4, 5, 6, 8 och 9 med kördag 4 mars och konsert den 5 mars kl. 18.00. Föranmälan.

”Prova sjung” är en kör i projektform där alla, oavsett sångvana, är välkomna att sjunga tillsammans. Kören är kostnadsfri att delta i. Sång och musik är en kraftkälla och en hälsoboost, och att få sjunga i kör är något av det roligaste man kan göra!

Frågor? Hör av dig till musikpedagog Kim Kehlmeier på tel: 0300-32 35 72 eller
e-post: kim.kehlmeier@svenskakyrkan.se

Begränsat antal platser och föranmälan via formulär nedan.

Anmäl dig här!

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

Våra verksamheter

Vårens verksamheter startar vecka 3. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️