Medicinsk yoga

En lugn och meditativ yogaklass där vi arbetar med enkla yogaövningar, andning och meditation. Passar alla åldrar och alla kan vara med då man även kan delta sittande på en stol. Fredagar kl. 13.00-14.00 i Kullavikskyrkan.

En lugn och meditativ yogaklass där vi arbetar med enkla yogaövningar, andning och meditation. Passar alla åldrar och alla kan vara med då man även kan delta sittande på en stol. Känner du dig orolig, ledsen, stressad eller utmattad? Kom och prova den medicinska yogan under ledning av Sari Abrinder.

Sari Abrinder
e-post

_________________________________________

Den form av yoga som vi erbjuder på retreat och i grupper i Särö pastorat, är en gymnastikform helt utan religiösa förtecken eller kopplingar till östasiatiska religioner. Vi väljer att använda ordet yoga eftersom det är ett etablerat namn som träningsform för långsamma rörelser i syfte att stärka muskler och balans och hitta ett lugn genom en fokuserad andning. Frågor kring detta hänvisas till kyrkoherde Tomas Philipson.