Lunchlådor i Kullavik och Släp för personer i riskgrupp eller med diakonala behov

Våra luncher är pausade tills vidare. Vi erbjuder under tiden lunchlådor på tisdagar och torsdagar tills dess vi kan öppna upp igen. Luncherna beställs senast fredag kl.12.00 veckan innan. Läs mer här!

När beställer jag?
Samtliga veckans lunchlådor beställs senast fredag kl. 12.00 veckan innan.

Hur beställer jag?
Per telefon 0760-02 31 43. Om det är telefonsvarare så lämna namn, telefonnummer och antal, samt i vilken kyrka du hämtar din lunchlåda.

Hur hämtar jag min lunchlåda?
Du kan hämta din lunchlåda mellan kl. 12.00 och 13.00 i Släp eller Kullavik. Vid svårighet att hämta maten själv meddela vid beställning per telefon.

Pris:
50 kr per portion.

Betalning:
Alternativ 1 Swisha: 123 494 4989 (Skriv: Lunch + vilken kyrka du hämtar)
Alternativ 2 Betala via bankgiro: 905-3240 (Skriv: Lunch + vilken kyrka du hämtar).

Vecka 9
 Tisdag:Rimmad oxbringa med kokta rotfrukter och potatis serveras med skånsk senapssås
Torsdag: Vegetariska ört och kikärtsbiffar med krämig tomat och basilikasås serveras med bulgur

Vecka 10