Kontakt

Särö pastorat Besöks- och postadress: Vallda Kyrkbyväg 8, 43490 Vallda Telefon: +46(300)323550 E-post till Särö pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Konserter och musikträffar

Musiken har en viktig roll i våra församlingar. Vi erbjuder ett rikt och varierat utbud, vid såväl gudstjänster som konserter.

Sånger i julnatten

Måndag 24 december i Kullavikskyrkan kl. 23.00
Lene Aadalen Skomedal horn. Terje Skomedal violin.

Nyårskonsert

Tisdag 1 januari i Vallda kyrka kl 18.00
Vallda kyrkokör med brassensemble under ledning av Helena Wik bjuder oss på en färgrik och varierad musikupplevelse som en festlig start på 2019!

Allt under himmelens fäste

Lördag 26 januari i Släps kyrka kl. 16.00
Sång- och pianomusik med allt från operaklassiker och nordiska romanser till älskade svenska sånger. Sopranen Emma Johansson och pianisten Lars-Göran Dahl. bjuder på ett program med bl.a. Moraeus, Grieg, Nyström och Ravel. Entré 150 kr. Arr: Särö musiksällskap.

Victoria Stjerna & Emma Johansson

Lördag 23 februari i Släps kyrka kl. 16.00
Victoria Stjerna & Emma Johansson på fiol och piano. "Centraleuropeiska mästerverk" av Janacek, Beethoven, Brahms och Franck. Entré 150 kr. Arr: Särö musiksällskap.