Konserter och musikträffar

Musiken har en viktig roll i våra församlingar. Vi erbjuder ett rikt och varierat utbud, vid såväl gudstjänster som konserter.

Storbandsjul

The Orchestra Big Band från Kullavik bjuder in till julkonsert med både häftigt sväng och stämningsfull musik. Sång av Lilleva Berglund och Erik Gullbransson.

Släps kyrka fredag 20 december kl. 18.00

Julbön

Lasse Nordung sång, Kurt Levinsson trumpet.

Tisdag 24 december kl. 17.00 i Släps kyrka.

Midnattsmässa

Ljusen glittrar stämningsfullt. Välkommen till en traditionell midnattsmässa med vår präst Robin Zieseniss och sång av Åsa och Ulf Nomark.

Tisdag 24 december kl. 23.30 i Vallda kyrka

Musik i julnatten

Avrunda julafton med ljuv musik. Maria Caskie sång, piano, Emelie Sundborn
sång och Maria Raffai sång, fiol, piano. Präst: Jenny Magnusson.

Tisdag 24 december kl. 23.30 i Kullavikskyrkan

Nyårskonsert

Välkomna det nya året med en glittrande nyårskonsert på temat tro, hopp och kärlek. Vallda kyrkokör ackompanjeras av stråkkvartett bestående av: Leena Arvidsson violin, Monica Thorén violin, Jan Svensson viola, Lena Bergström violoncell.

Onsdag 1 januari kl. 18.00 i Vallda kyrka

Konsert: Messiaen Quartet Copenhagen

”Tidens ände”. Musik av C. Debussy, L. Klit, R. Wagner och O. Messiaen. M. William-Olsson -violin, Victor Wennesz -klarinett, C-O Österlind -cello, K. Hyldig -piano. Arr: Särö musiksällskap. Entré 150 kr.

Lördag 18 januari kl. 16.00 i Släps kyrka

Marmén Quartet “Beethoven- cykeln“

Stråkkvartett 2 och 5 av Beethoven och stråkkvartett 14 av W.A. Mozart. J. Marmén,violin, R. Gore, violin, B.Gibson-Cornish ,viola, S. Morris, cello.
Arr: Särö musiksällskap. Entré 150 kr.

Lördag 22 februari kl. 16.00 i Släps kyrka

LutherMässa

Kungsbacka Kammarkör framför mässmusiken ur musikalen Luther av Åsa Winald.

Söndag 23 februari kl. 11.00 i Släps kyrka