Vuxenväg till tro - Katekumenatet

Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över kristen tro och livets frågor? Tillsammans funderar vi över de större frågorna i livet. Varannan fredag kl. 13-15 i Kullavikskyrkan. OBS Inställd.

Katekumenatet vänder sig till dig som är nyfiken på eller söker en tro och som vill utforska vilka andliga upptäckter som kan göras i kyrkan. Samtalen utgår från deltagarnas egna frågor och livserfarenheter. Dessa får möta Bibelns berättelser, kristen tradition och kyrkans liv. 

Kanske blev du aldrig döpt eller konfirmerad? Kanske funderar du på att bli det som vuxen? Vare sig du känner dig osäker eller tveksam, nyfiken eller redan har en tro kan du vara med i Vuxenväg till tro. Här vandrar vi med varandra, i utveckling och växt. 

Föranmälan via formulär nedan.

Intresseanmälan till Katekumenatet - vuxenväg till tro

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.