BAND: Joyful Sound, från åk 7

Joyful Sound är en del av Kyrkans Unga på torsdagar. Mellan klockan 17.45-18.45 övar bandet och vi håller till i kyrkans replokal "Svinhuset".

Nu i ny form! Vi är ett nystartat band, där både sångare och instrumentalister skapar tillsammans. Häng med på en skön blandning av musikstilar, vi bestämmer gemensamt vad vi vill spela i vår fullutrustade replokal.
Ny eller erfaren på ditt instrument? Kom och var med! Vi har instrument att lira på.
Sångvan eller nybörjare? Kom, ta en mikrofon och sjung!

Just nu söker vi främst dig som spelar piano/keyboard och bas, men även du som spelar något annat instrument eller sjunger är välkommen!!

Dyk in och se om detta är ett band för just dej!

Kim Kehlmeier
Musikpedagog

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

Våra verksamheter

Höstterminen är igång och vi har höstlov v 44. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️