Vi söker församlingshemsvärdinna / värd i Vallda, vikariat

Vallda församling är tillsammans med Släp och Kullaviks församlingar ett mångsidigt och aktivt pastorat vid havet i Kungsbacka kommun, en knapp halvtimma från Göteborg. Vi lever i övertygelsen om att kyrkan och församlingsgemenskapen har en kraftfull roll att spela i människors enskilda och gemensamma liv. 

Vi söker dig som är servicemedveten och som med entusiasm vill använda dina kunskaper i matlagning för våra olika grupper av församlingsbor i alla åldrar. Tillsammans med ett engagerat arbetslag på tio personer ansvarar du för en hemtrevlig atmosfär i vårt församlingshem, du tycker om människor, du är trygg i din kristna tro, du kan leda gemensam matlagning med ideella vuxna och ungdomar. Du är noggrann och pålitlig, snabb, flexibel och självständig. Du gillar att göra rent och snyggt samt skapa trivsel för andra. Du har erfarenhet av mathantering, kan sköta inköp av mat och laga eller förbereda den. Du har datorvana och kunskaper att förstå och uttrycka svenska språket i såväl tal som skrift. Du är flexibel och strukturerad och kan arbeta sena kvällar och helger då och då. 

Erfarenhet från liknande arbete i församling och kyrka är meriterande samt att du har en för tjänsten relevant utbildning/erfarenhet. Du är beredd att tjänstgöra med alla anställda i kyrkan oavsett ursprung/etnisk tillhörighet, kön och/eller sexuell läggning. 

Dina arbetsuppgifter:
· Inköp och beredning eller lagning av mat till våra verksamheter. (Främst sopplunch för äldre, mat till fritidsbarn under skolloven samt lägermat till våra konfirmander under konfirmandläger.) 
· Matlagning tillsammans med ideella.
· Inköp av städutrustning
· Städning av Vallda församlingshem. 
· Sköta tvätten i församlingens verksamheter. 
· Skapa trivsel och en hemtrevlig atmosfär i församlingshem och våra lokaler. 
· Ansvarig för bokningen av församlingshemmet
 
 
Om anställningsvillkoren: 
Medlemskap i Svenska kyrkan samt B-körkort är ett krav. Har du dessutom tillgång till bil är det bra. Tjänsten är en studievikariat som löper ett halvår i taget med start 1:a september. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vikariatet kan tillsättas under förutsättning att vår värdinna börjar studera. Besked om detta ges senast 12:e juli.

Kontaktpersoner
Robin Zieseniss, arbetsledande präst
robin.zieseniss@svenskakyrkan.se 
Direkt: 0300-32 35 62 
Mobil: 0760-02 31 62 
 
Besöksadress
Vallda Kyrkbyväg 8 
434 90 Vallda 
 
Ansökan
Sänds tillsammans med CV till annika.asker@svenskakyrkan.se senast 2024-08-01. 

Rekrytering och intervjuer sker fortlöpande.