För dig med barn

I Särö pastorat vill vi erbjuda barnen en trygg och utvecklande plats att vara på. Här finns stimulerande verksamheter, med kreativa och ofta musikaliska inslag. Välkommen till oss!

Program våren 2018

I Släps kyrka 3 februari kl. 15.00 blir det bibelutdelning till alla barn som fyller fem år i år. Förskolan sjunger.

Barnens söndag

I Vallda kyrka 24 februari kl. 17.00 blir det bibelutdelning till alla barn som fyller fem år i år. Robin Zieseniss är präst.

Barnens söndagskväll

I Kullavikskyrkan söndag 24 februari kl. 17.00 ses vi på familjegudstjänst. Jenny Magnusson är präst och Maria Raffai är musiker.

Familjegudstjänst

Verksamheter för barn 0-13 år