För dig med barn

I Särö pastorat vill vi erbjuda barnen en trygg och utvecklande plats att vara på. Här finns stimulerande verksamheter, med kreativa och ofta musikaliska inslag. Välkommen till oss!

Program hösten 2019

Kreativitet, mat, andakt, musik och gemenskap. Det är Messy Church!

Messy Church

Kreativitet, mat, andakt, musik och gemenskap. Det är Messy Church!

Söndag 29 september är det Den Helige Mikaels dag. Då har vi gudstjänster särskilt för barn i Släps kyrka kl. 11.00 och Vallda kyrka kl. 17.00.

Gudstjänster för barn på änglarnas dag

En eftermiddag för alla med mat, skapande, sång och andakt. Barnkörerna och förskolan medverkar. Söndag 20 oktober kl. 15.00 i Släps kyrka.

SöndagsDraget

Söndag 20 oktober kl. 17.00 är du välkommen till Kullavikskyrkan.

Familjegudstjänst

Söndag 20 oktober kl. 17.00 är du välkommen till Kullavikskyrkan.

Häng med på ett härligt dagläger på höstlovet med kompisar, utevistelse, lek, sång, pyssel mm.

Höstlovskul

Vi har härliga lekplatser och utemiljöer i nära anslutning till alla våra tre kyrkor. De är välbesökta utflyktsmål för hela familjen.

Lekplatser

Kolla in appen ”Kyrkan”. Passar barn i förskoleåldern. Den är gratis att ladda ner och finns där appar finns.

Appen Kyrkan

Verksamheter för barn 0-13 år