Kontakt

Särö pastorat Besöks- och postadress: Vallda Kyrkbyväg 8, 43490 Vallda Telefon: +46(300)323550 E-post till Särö pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

För dig med barn

I Särö pastorat vill vi erbjuda barnen en trygg och utvecklande plats att vara på. Här finns stimulerande verksamheter, med kreativa och ofta musikaliska inslag. Välkommen till oss!

Program våren 2018

I Släps kyrka 3 februari kl. 15.00 blir det bibelutdelning till alla barn som fyller fem år i år. Förskolan sjunger.

Barnens söndag

I Vallda kyrka 24 februari kl. 17.00 blir det bibelutdelning till alla barn som fyller fem år i år. Robin Zieseniss är präst.

Barnens söndagskväll

I Kullavikskyrkan söndag 24 februari kl. 17.00 ses vi på familjegudstjänst. Jenny Magnusson är präst och Maria Raffai är musiker.

Familjegudstjänst

Verksamheter för barn 0-13 år