För dig med barn

I Särö pastorat vill vi erbjuda barnen en trygg och utvecklande plats att vara på. Här finns stimulerande verksamheter, med kreativa och ofta musikaliska inslag. Välkommen till oss!

Program sommaren 2019

Vi har härliga lekplatser och utemiljöer i nära anslutning till alla våra tre kyrkor. De är välbesökta utflyktsmål för hela familjen.

Lekplatser

Kolla in appen ”Kyrkan”. Passar barn i förskoleåldern. Den är gratis att ladda ner och finns där appar finns.

Appen Kyrkan

Vi ses på våra härliga lekplatser i Vallda, Släp och Kullavik i sommar! Lekplatserna är alltid öppna, men här kan du se när det är sångstunder, aktiviteter och fika.

Parklek i sommar

Gå på upptäcktsfärd med Mia & Sam och hitta alla gömda ord. När det är öppet och ledigt i kyrkan kan du göra denna lekfulla utmaning tillsammans med ditt barn. Vallda kyrka är öppen kl. 8-1. Släps kyrka är öppen kl. 8-15. (Öppettider gäller vardagar med reservation för begravning)

Kyrkdetektiverna

Verksamheter för barn 0-13 år