Filmkvällar i Släp

Hösten 2021: 26/10 ”Min pappa Marianne”. 23/11 ”Catwalk”.

Tisdag 26 oktober kl. 18.30 i Släps församlingshem:
”Min pappa Marianne”
Efter att ha brutit upp med pojkvännen återvänder Hanna, 28, till Alingsås. När hennes älskade pappa, prästen med det stora skägget, avslöjar att han egentligen vill vara Marianne vänds Hannas värld upp och ner. Men för pappa Marianne finns ingen återvändo, hon måste äntligen få vara den hon är.

Tisdag 23 november kl. 18.30 i Släps församlingshem:
”Catwalk”
Feelgood-filmen CATWALK börjar med att Emma Örtlund, som har en funktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av Glada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs dröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar utmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta karaktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en spännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i rampljuset.