Övriga lokaler

Det är inte enbart i kyrkobyggnaderna som församlingens aktiviteter sker. Här finns andra fina lokaler för att tillsammans umgås och trivas - eller kanske nyttja för personliga önskemål.

Moröns bönhus

På Floravägen i Skellefteå hittar ni Moröns bönhus. Där kan man fika på Café Bönan, umgås med vuxna och barn i den dagliga verksamheten. För mer information om vad som erbjuds, ring 0910-78 78 63 (Anna) eller 0910-78 78 68 (Lena). Plats för 60 personer. Adress: Floravägen 4.

Bild: Mats Forsgren

Sunnanå Gravkapell

Begravningskapellet byggdes 1915 och används i dag mest till borgerliga begravningar. Begravningsplatsen ligger söder om älven med avfart västerut i rondellen närmast älven. Plats för 30 personer.

Annastigen-Erikslid

På Annastigen 33 övar bland annat barnkörer, men lokalen även träffpunkt för annan verksamhet som till exempel dagträffar med gästtalare.

Tuvagården med logkyrka

Tuvagården är ett av Skellefteås fina sommarcaféer, ett populärt utflyktsmål för alla åldrar. På området finns även en logkyrka där gudstjänster anordnas. Adress: Tuvagårdsvägen 28. Vägbeskrivning: Kör Skelleftehamnsleden från stan. Avfart till höger vid Hedensbyn (ca 4 km från centrum).

Tuvagårdens serveringsbyggnad.
Bild: Mats Forsgren

Här kan du ladda ned sommarens program som pdf:

Tuvagården sommaren 20120

Stiftelsen Tryggheten

Stiftelsen Tryggheten har till ändamål att för i huvudsak äldre människor i Skellefteå ombesörja tryggat boende med en kristen social inriktning.