Jullotteri

Svenska kyrkan San Francisco är beroende av pengar som vi samlar in lokalt för att kunna bedriva vår verksamhet. Ett sätt vi gör detta på är vårt årliga jullotteri. Köp lotter, stöd kyrkan och få chansen att vinna fina priser.

Varje år säljer vi lotter till vårt jullotteri där man kan vinna priser skänkta av lokala skandinaviska företag samt individer. I år kan man till exempel vinna över 30 priser, till exempel presentkort på restauranger och affärer, presentkorgar med skandinaviska varor, lokalt vin, svensk design, konst och hantverk och mycket mer.

En lott kostar $5 men du kan köpa 5 lotter för $20. I år kan du också betala lotterna elektroniskt via Paypal. Följ länken och betala in pengar så skickar vi lottnummer via mejl.

Dragning kommer att ske den 8 december efter gudstjänsten i Norska sjömanskyrkan. Man behöver inte vara närvarande för att vinna.

This raffle is an important part of the Swedish Church San Francisco’s annual fundraising effort. Your support in buying raffle tickets is encouraged and appreciated. This year you can purchase raffle tickets online by following this link. We will then send you the raffle numbers.

Here are some of the prices you can win:

·      Gift certificates to Bay Area restaurants like Flights, Stockhome, Kantine, McCormick and Kuleto's, Katy's Kreek, Wattle Creek and the Cheese School of San Francisco.

·      Gift baskets with Scandinavian food items like traditional glögg from Sjobloms winery and Geijer spirits.

·      Scandinavian design, art, jewelry and craft items, from stores like Nordic Nest and Norden Living.

·      Wine from Swedish vineyards (Gustafson's Winery and Malbec Winery)

·      Gift certificates to spa and different design stores

·      & MUCH MORE

The tickets are $5.00 per ticket or $20 for a book of 5. We will pick the winners after our church service on December 8th. You do not have to attend in order to win.

Some of our sponsors this year are: Stockhome restaurant, Flight restaurants, Sjoeblom wine, Malbec wines, Norden Living, Geijer spirits, Gustafsson's family winery, Katy's Kreek Restaurant, Kantine, Gigi+Rose, Nordic Nest, McCormick and Kuleto's, Cheese School of San Francisco, Lola of North Beach, Nordic Shop, Wattle Creek Tasting Room, Lovejoy TeaRoom, Lisa Wiborg and Birgitta Leh.